Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piper alb boabe 50g, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

532 lei Lei
Cod produs
NSP-580
Out Of stock
Descriere
Piperul alb este samanta plantei de piper dupa inlaturarea invelisului inchis la culoare. Procedeul utilizat in acest sens este cel denumit topire industriala prin care fructele de piper rosu sunt inmuiate in apa timp de o saptamana pentru ca invelisul sa se inmoaie si sa cada. Mai apoi se inlatura toate urmele de invelis, iar boabele ramase sunt puse la uscat. Piperul alb este foarte raspandit in bucatariile indiana si mexicana, in sosuri, salate sau piureuri.

Piperul  cunoscut si ca regele mirodeniilor, are o incarcatura de beneficii pentru sanatate si un beneficiu major al consumului de piper este faptul ca ajuta la pierderea in greutate. De asemenea, se spune ca este bun pentru digestie. Cand acest condiment este adaugat in mancare, face ca mancarea ta sa aiba un gust mai bun si mai picant.

Adaugand un praf de piper negru (sau alb - mai putin iute si mai aromat), verde sau rosu in orice mancare, nu numai ca ii dai un gust mai savuros, dar ai parte si de o doza dintr-un medicament natural cu nenumarate proprietati benefice.

Daca sunteti un pasionat de fitness care cauta sa slabeasca rapid, atunci trebuie sa adaugati piper negru in meniul dvs. zilnic.

Date despre piperul negru:

Te-ai intrebat vreodata de ce este numit regele mirodeniului piperul negru Ei bine, acest lucru se datoreaza faptului ca acest condiment are o multime de beneficii pentru corpul tau. Iata cateva dintre faptele despre acest uimitor condiment.

Ajuta la pierderea in greutate

Detoxifica-ti corpul

Curata intestinele si stomacul

Este format din potasiu care ajuta la reglarea ritmului cardiac si a tensiunii arteriale ridicate

Ajuta la producerea de globule rosii

Bogat in vitamina B si produce calciu

Previne constipatia

Previne deformarea pielii si a ridurilor

Beneficii ale consumului de piper negru:

Bun pentru digestie:

Piperul negru ajuta la o digestie buna si atunci cand este consumat crud, acidul clorhidric este eliberat de stomac si ajuta la descompunerea proteinelor. Acidul clorhidric ajuta la curatarea intestinelor si la impiedicarea altor boli gastro-intestinale. Asadar, nu uitati sa adaugati un varf de piper negru in toate mancarile dvs.

Previne constipatia:

Daca aveti mai putin de trei scaune pe saptamana, atunci puteti suferi de constipatie. Cu toate acestea, aceasta problema poate fi rezolvata adaugand zilnic niste piper la mancare.

Astfel, piperul negru  poate reduce constipatia, diareea si alte tipuri de boli bacteriene, daca sunt consumate zilnic. Consumul excesiv poate fi daunator pentru dumneavoastra, asa ca asigurati-va ca adaugati doar o intepatura in alimentatia dvs. zilnica.

Trateaza problemele pielii:

Se spune ca Regele condimentelor impiedica pigmentarea pielii (Vitiligo). Desi exista multe medicamente disponibile pe piata pentru a-ti restabili culoarea pielii, piperul negru iti protejeaza pielea de orice fel de pigmentare si ajuta la mentinerea culorii originale a pielii tale. Ridurile si problemele pielii sunt limitate daca consumi piper negru de la o varsta frageda. De asemenea, previne imbatranirea prematura si petele intunecate.

Consumul acestui condiment sub forma cruda sau gatita este suficient de bun pentru dieta dvs. zilnica, care va aduce beneficii organismului dvs. si, cel mai important, va va intari pielea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura