Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Condimente Gulas 40gr, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Cod produs
NSP-795
Out Of stock
Descriere
Ingrediente:  Condimente( boia, chimen, piper), usturoi, morcov, potentiator de gust(glutamat monosodic 10%+_1), pastarnac, ceapa, ierburi(patrunjel), sare, arome, zer praf (lapte).

Gulasul a aparut, in principiu, in intreaga Campie Panonica, de unde s-a raspandit ca specialitate culinara in multe tari. Gulasul vienez (Wiener Gulasch, in Austria, numit doar Rindsgulasch sau Saftgulasch), spre deosebire de originalul maghiar Prklt, provine de la inceputul secolului al XIX-lea, cand o unitate militara maghiara (Regimentul 39 Infanterie) a fost incartiruita la Viena.

Gulasul este o tocana care este preparata din carne de vita sau de vitel, cal, porc, miel sau oaie, sau combinate. La toate retetele paprica (in Ungaria de multe ori si pastp de paprica) si ceapa, chiar si chimion si usturoi, joaca un rol esential. Sunt utilizate ca ingrediente cartofi, varza, ciuperci si altele. Gulas este, de asemenea, baza pentru clatitele maghiare Hortobagy.

Cel mai bine, gulasul, este gatit incet in cantitati mari. Carnea animalelor tinere este mai putin adecvata. Gulasul poate fi, de asemenea, preparat din carne mai tare si necesita putina atentie la gatit.

In Viena, gulasul este felul de mancare clasic pentru han, dar care, cu toate acestea, poate fi gasit si in meniul multor restaurante de lux.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura