Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Condimente Condimix vin fiert 30g, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Cod produs
NSP-643
Out Of stock
Descriere
Condimentul de vin fiert contine urmatoarele:

Scortisoara(Datorita continutului bogat de fibre, scortisoara este un remediu pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 2, pentru ca imbunatateste capacitatea de a raspunde la insulina si regleaza, in felul acesta, nivelul de zahar din sange).

Piper (Piperul  cunoscut si ca regele mirodeniilor, are o incarcatura de beneficii pentru sanatate si un beneficiu major al consumului de piper este faptul ca ajuta la pierderea in greutate. )

Anason stelat(Anasonul stelat este un condiment obtinut din fructul arborelui verde perenal chinez Illicium verum. Este numit in mod potrivit pentru pastaile in forma de stea din care sunt recoltate semintele de condimente si are o aroma care aminteste de licorice.)

Cuisoare (Cuisoarele sunt cunoscute cel mai bine ca fiind un condiment dulce si aromat, dar au fost folosite si in medicina traditionala.)

Coaja de portocale (Coaja de portocala este bogata in antioxidanti, lucru care ajuta la lupta impotriva bolilor. Aceasta este bogata in vitaminele A si C, ambele antioxidanti naturali care stimuleaza sanatatea, ajuta sistemul imunitar si lupta impotriva infectiilor, racelii si gripei).

Beneficii ale consumului de vin fiert  

Poate reduce bolile cardiovasculare

Poate incetini imbatranirea

Stimularea creierului

Detoxifiere asupra organismului

Combaterea inflamatiei

Efect analgezic

Desi nu este cel mai bine sa consumati foarte mult  vin fiert, in incercarea de a avea o inima sanatoasa, un pahar din acestea poate ajuta la functionarea inimii, optimizand colesterolul bun si minimizand colesterolul rau.

Va poate mentine oasele puternice

Un studiu recent a aratat ca consumul de 1-3 pahare de vin rosu pe zi poate reduce riscul de osteoporoza. Cei care au baut aceasta masura au avut o densitate minerala osoasa mai mare decat cei care nu au baut sau cei care au baut in greutate.

Desi pot exista unele avantaje placute ale bauturii festive, beti in mod responsabil pentru a va asigura ca riscurile mai presante ale alcoolului pentru sanatate sunt tinute la distanta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura