Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mix natural condimente pui picant 1 kg, Natural Seeds

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4953 lei Lei
Cod produs
NSP-636
Out Of stock
Descriere
Mix natural condimente pui picant special pregatit pentru a gati cel mai gustos pui picant.

Mixul contine urmatoarele:

Zahar brun
Boia de ardei dulce
Chilly macinat
Boia de ardei afumata
Usturoi granule
Fulgi de ceapa
Ghimbir macinat
Cardamon pudra
Turmeric orange pudra
Cimbru frunze
Rozmarin frunze

Consumul de alimente din ce in ce mai condimentate si calde se face cel mai bine intr-un mediu racoros, iar puiul este prima alegere atunci cand o persoana incepe sa manance orice mancare non-vegetariana. Motivul din spatele acestui fapt este ca puiul este destul de sanatos.

Exista beneficii abundente ale consumului de pui.

Puiul este facut in mai multe moduri in coreeana. Coreenii fac pui picant, pui la gratar, pui prajit si multe altele. Aceste alimente sunt sanatoase si gustoase. Mirosul sau este atat de tentant incat nu poti fi departe de a gusta puiul. Coreenii mananca picant, deoarece ii ajuta sa creasca imunitatea pe vreme rece. Beneficii ale consumului de pui picant

Consumul de alimente din ce in ce mai condimentate se face cel mai bine intr-un mediu racoros, iar puiul este prima alegere atunci cand o persoana incepe sa manance orice mancare non-vegetariana. Motivul din spatele acestui fapt este ca puiul este destul de sanatos. Puiul proaspat este o sursa buna de proteine.

Exista beneficii abundente ale consumului de pui.

Puiul este facut in mai multe moduri in coreea. Coreenii fac pui picant, pui la gratar, pui prajit si multe altele. Aceste alimente sunt sanatoase si gustoase. Mirosul sau este atat de tentant incat nu poti fi departe de a gusta puiul. Coreenii mananca picant, deoarece ii ajuta sa creasca imunitatea pe vreme rece.

Beneficii ale consumului de pui picant Mentine oasele sanatoase - Puiul este bogat si in fosfor si calciu, ceea ce ajuta la mentinerea sanatatii oaselor. Mai exact, femeile care sufera de oase slabe, aceasta este cea mai buna optiune.

Consolidati imunitatea - Puiul are un numar mare de minerale, ceea ce va imbunatateste sistemul imunitar. O varietate de pui este utila pentru a lupta impotriva bolilor.

Scaderea riscului de atacuri de cord - Conform studiilor, puiul are o cantitate mare de vitamina B6 care scade posibilitatea de atacuri de cord. In plus, daca este picant, este mai bine, deoarece ardeii iute pot reduce efectele nocive ale colesterolului rau si capsaicinei, care scad problemele atacurilor de cord.

Ajutor in cresterea copiilor - Cel mai important factor pentru cresterea copilului este un aminoacid, iar puiul este alimentul cu o cantitate bogata de aminoacizi. Este foarte important ca tesuturile, celulele si alte parti sa se imbunatateasca. Conform unui studiu, aminoacizii creeaza 75% din corpul uman si sunt necesari pentru ca fiecare parte sa functioneze corect.

Cresteti metabolismul - Obtineti o multime de vitamina B6, care stimuleaza enzimele si reactiile celulare metabolice, motiv pentru care puteti creste nivelul de energie si metabolismul arde calorii. Acest lucru va va ajuta sa mentineti greutatea si nivelul de exercitii fizice.

Reduce stresul - Vitamina B 5, care este importanta pentru calmarea nervilor se regaseste in pui. Deci, daca sunteti incordat sau deranjat, puiul picant la gratar este cea mai buna optiune.

Formeaza muschii - Puiul este bogat in proteine si putina grasime, astfel incat persoanele care incearca sa isi creasca masa musculara ar trebui sa manance mult pui.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura