Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mustar alb boabe 500 gr, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1138 lei Lei
Cod produs
NSP-698
Out Of stock
Descriere
Seminte de mustar, sunt cunoscute sub numele de "Sarso" sau "Rai" in Hindi, "Kadugu" , "Avalu" din Telugu, "Rai" din Gujarati, Rai "in Punjabi. Semintele de mustar sunt un ingredient foarte popular in bucataria americana si nu numai.

Beneficiile semintelor de mustar sunt multe si folosite in mod obisnuit pentru gust, in general in cremvusti calzi, la care sosul de mustar este foarte preferat. De asemenea, are aplicatii medicale care dateaza din timpul lui Hipocrate.

Este disponibila in soiuri albe, maro si negru si este folosita de oameni din intreaga lume. Grecii, romani, asiatici si africani au explorat toate gustul semintelor de mustar si le-au integrat in bucatariile lor. Si semintele de mustar isi gasesc locul in Biblie, iar prima lor inregistrare de utilizare se gaseste in scripturile sanscrtice care dateaza de la mii de ani.

Beneficiile de sanatate ale semintelor de mustar:

In afara de avantajele gustului de seminte de mustar , se pot gasi si o serie de beneficii ale mustarului pentru sanatatea noastra. Unele dintre beneficiile pentru sanatatea semintelor de mustar sunt mentionate mai jos.


2. Artrita reumatica: Semintele de mustar sunt o sursa de usurare pentru persoanele care sufera de artrita reumatica. Continutul de seleniu si magneziu din acesta ajuta la ameliorarea acestei probleme.

3. Migrene:  Situatia migrenei se reduce, de asemenea, datorita continutului de magneziu prezent in semintele de mustar. Un pic de mustar de peste poate creste continutul de omega-3.

4. Congestia respiratorie: Seminte de mustar sau mustar in general sunt cunoscute pentru a diminua orice probleme de congestie in respiratie.

5. Prevenirea bolilor: Exista anumiti nutrienti in semintele de mustar care impiedica aparitia bolilor. Toate acestea fac parte din structura de baza a familiei Brassica careia ii apartine mustarul.

6.  Sursa de fibre : Semintele de mustar sunt o buna sursa de fibre dietetice care imbunatatesc digestia in organism. Ele fac mai bine miscarile intestinului, imbunatatind astfel metabolismul general al organismului. Continutul de fibre de aici este in mare parte foarte usor solubil, facandu-l eficace pentru utilizare.

8. Tensiunea arteriala si menopauza:  Un numar de substante nutritive prezente in semintele de mustar, cum ar fi cuprul, fierul, magneziul si seleniul, ajuta de asemenea la tratamentul tensiunii arteriale si al reducerii menopauzei.

9. Astm: Semintele de mustar sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind benefice pentru pacientii cu astm bronsic. Prezenta mineralelor cum ar fi cuprul, magneziul, fierul si seleniul din acesta sunt responsabile pentru prevenirea atacurilor de astm.

10. Combate infectiile: Aceste seminte contin o cantitate buna de sulf care este cunoscuta pentru proprietatile sale anti-fungice. Ele ajuta la prevenirea infectiilor pielii.

11. Cresterea parului: Uleiul de mustar, extras din semintele de mustar, este o sursa buna de vitamina A. Vitamina A este un nutrient excelent pentru cresterea parului. Este, de asemenea, un stimulent mare care conduce la o crestere mai rapida a parului.

12. Intareste parul: semintele de mustar contin proteine, calciu, vitamina A si E, omega-3 si omega-6 acizi grasi. Toate acestea impreuna va intaresc parul din interior. Parul intarit inseamna ca parul cadea mai putin.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura