Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte popcorn 500 gr, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

792 lei Lei
Cod produs
NSP-702
Out Of stock
Descriere
Popcornul este una dintre cele mai sanatoase si mai populare gustari din lume. Este incarcat cu nutrienti importanti si ofera o varietate de beneficii pentru sanatate. Cu toate acestea, uneori este preparat cu cantitati mari de grasimi, zahar si sare, ceea ce poate duce la supraalimentare. Din acest motiv, este foarte important sa va pregatiti corect floricele. Poate fi fie super sanatos, fie foarte nesanatos, in functie de modul in care il prepari.

Ce este Popcornul?

Popcornul este un tip special de porumb care se deschide atunci cand este expus la caldura. In centrul fiecarui sambure se gaseste o cantitate mica de apa, care se extinde atunci cand este incalzita si, in cele din urma, face ca samburele sa explodeze. Cea mai veche plantatie de floricele a fost descoperita in New Mexico si se spune ca are peste 5.000 de ani. De-a lungul anilor, a devenit din ce in ce mai popular. A devenit deosebit de popular in timpul Marii Depresiuni, deoarece a fost atat de ieftin. Astazi aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline (500 de milioane de kilograme) sunt consumate de americani, care este cea mai populara gustare din America in volum.

Popcorn Informatii nutritionale

Multi oameni nu isi dau seama, dar floricele este un aliment cu cereale integrale, ceea ce il face natural ridicat in mai multi nutrienti importanti. Multe studii leaga consumul integral de cereale cu beneficiile pentru sanatate, cum ar fi inflamatia redusa si riscul mic de boli de inima.

Acesta este continutul de nutrienti al unei portii de 100 de floricele cu floricele (5 oz):

Vitamina B1 (tiamina): 7% din RDI.

Vitamina B3 (Niacina): 12% din RDI.

Vitamina B6 (piridoxina): 8% din RDI.

Fier: 18% din RDI.

Magneziu: 36% din RDI.

Fosfor: 36% din RDI.

Potasiu: 9% din RDI.

Zincul: 21% din RDI.

Cupru: 13% din RDI.

Mangan: 56% din RDI.

Aceasta vine cu un total de 387 de calorii, 13 grame de proteine, 78 de grame de carbohidrati si 5 grame de grasime. Aceasta portie contine, de asemenea, un fel de 15 grame de fibre, care este extrem de mare. O face una dintre cele mai bune surse de fibre din lume. Popcorn este un aliment cu cereale integrale, bogat in nutrienti importanti. Aceasta include vitamine, minerale si cantitati foarte mari de fibre.

Este bogat in antioxidanti polifenolici

Polifenolii sunt antioxidanti care ne ajuta sa ne protejam celulele de deteriorarea radicalilor liberi. Un studiu realizat la Universitatea din Scranton a aratat ca floricele contin cantitati foarte mari de polifenoli. Polifenolul este asociat cu diverse beneficii pentru sanatate.

Popcornul contine cantitati mari de antioxidanti polifenolici. Este vorba despre compusi vegetali care au fost asociati cu multe beneficii pentru sanatate.

Extrem de bogat in fibre

Popcornul este foarte bogat in fibre. Conform cercetarilor, fibra dietetica poate reduce riscul multor boli, cum ar fi boli de inima, obezitate si diabet de tip 2. De asemenea, fibra poate ajuta la pierderea in greutate si poate promova sanatatea digestiva. Aportul zilnic recomandat de fibre este de 25 de grame pentru femei si de 38 de grame pentru barbati. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor mananca mult mai putin decat atat.

100 de grame de floricele contin 15 grame de fibre, ceea ce merge mult pana la indeplinirea cerintelor zilnice de fibre.

Popcornul este foarte bogat in fibre, fiind legat de mai multe beneficii pentru sanatate. Aceasta include pierderea in greutate si un risc scazut de boli.

Popcornul poate ajuta la pierderea in greutate

Popcornul este bogat in fibre, relativ scazut in calorii si are o densitate energetica scazuta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura