Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amestec 4 seminte, Natural Seeds Product, 1 Kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
NSP-638
Out Of stock
Descriere
Un amestec ideal pentru salate, paine, sau shake-uri de fructe cu seminte.

Semintele de in sunt una din cele mai bogate surse vegetale de omega 3, mai exact acid alfa linoleic, care ajuta in slabire.

Un alt aspect unic al semintelor de in este acela ca este sursa numarul 1 de lignin. Semintele de in contin de 7 ori mai mult lignin decat semintele de susan.

Cand privim la beneficiile nutritionale ale semintelor de in, nu putem decat sa ne minunam cat sunt de sanatoase.

Beneficii uimitoare ale semintelor de susan

Semintele de susan sunt extrem de benefice pentru sanatate, dar sunt adesea trecute cu vederea. Ei au capacitatea de a preveni diabetul zaharat, reduce tensiunea arteriala, construiesc oase puternice, protejeaza impotriva radiatiilor si imbunatatesc sanatatea inimii. De asemenea, ajuta la vindecarea tulburarilor de somn, imbunatatesc digestia, reduc inflamatia, stimuleaza sanatatea respiratorie si ajuta la ingrijirea dentara. Aceste seminte puternice imbunatatesc circulatia sangelui, detoxifiaza organismul si elimina depresia si stresul cronic.

Floarea-soarelui

Cu un gust inconfundabil, samanta contine unele dintre cele mai sanatoase substante nutritive. Este bogata in vitamina E, un adjuvant in preventia bolilor de inima, care are capacitatea de a reduce colesterolul si trigliceridele. Plina de antioxidanti, grasimi nesaturate, fier, magneziu, fosfor si cupru, protejeaza celulele de efectele radicalilor liberi. In plus, ajuta la functionarea glandei tiroide, regleaza glicemia si face pielea sa radieze de frumusete si prospetime.

Dovleac

Delicioasele semintele contin curcubitacin, o substanta care protejeaza prostata. Japonezii le considera foarte hranitoare deoarece in compozitia lor intra grasimi, vitamine, microelemente, printre care si zinc, un mineral deficitar la multi oameni, care stabilizeaza nivelul zaharului din sange, regleaza metabolismul, previne osteoporoza si stimuleaza sistemul imunitar. Semintele sunt recomandate persoanelor cu afectiuni hepatice, cardiovasculare, femeilor insarcinate si copiilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura