Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Susan alb 125 gr , Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

456 lei Lei
Cod produs
NSP-064
Out Of stock
Descriere
Beneficii uimitoare ale semintelor de susan

Semintele de susan sunt extrem de benefice pentru sanatate, dar sunt adesea trecute cu vederea. Ei au capacitatea de a preveni diabetul zaharat, reduce tensiunea arteriala, construiesc oase puternice, protejeaza impotriva radiatiilor si imbunatatesc sanatatea inimii. De asemenea, ajuta la vindecarea tulburarilor de somn, imbunatatesc digestia, reduc inflamatia, stimuleaza sanatatea respiratorie si ajuta la ingrijirea dentara. Aceste seminte puternice imbunatatesc circulatia sangelui, detoxifiaza organismul si elimina depresia si stresul cronic.

Care sunt semintele de susan?

Semintele de susan sunt derivate dintr-o planta din genul Sesamum si poarta denumirea stiintifica de Sesamum indicum. Aceste seminte sunt considerate cele mai vechi culturi oleaginoase din lume si au fost cultivate pentru mai mult de 3500 de ani. Dovezi ale formelor lor native in Africa si India. Planta de susan este extrem de rezistenta si creste in locuri in care multe alte culturi nu reusesc, motiv pentru care se bazeaza foarte mult de veacuri.

Desi este o planta de samanta, ea poate inca deranja persoanele cu alergii si are o aroma distincta de nuci. Multe dintre beneficiile pentru sanatate provin din uleiurile care se gasesc in concentratie mai mare in semintele de susan decat in orice alta cultura oleaginoasa din lume. Planta de susan nu este mai mare de 3 metri inaltime si semintele sunt eliberate din pastai mici de-a lungul axelor plantelor.

Semintele in sine sunt foarte mici, doar 3-4 mm lungime si 2 mm latime, dar 3.85 milioane tone metrice sunt produse in fiecare an. Ele vin intr-o gama larga de culori, in functie de varietatea sau tulpina plantei de susan. Aceste seminte pot fi achizitionate fie in forma de palarie, fie fara palarie. Acestea sunt adaugate frecvent la salate ca ingredient sau topping pentru produse de paine si cereale, biscuiti, sushi, prajituri, supe, biscuiti pentru peste si carne si o mare varietate de alte aplicatii.

Beneficiile pentru sanatate ale semintelor de susan se datoreaza continutului lor nutritional, inclusiv vitamine, minerale, uleiuri naturale si compusi organici care constau din calciu, fier, magneziu, fosfor, mangan, cupru, zinc, fibre, tiamina, vitamina B6 , folat, proteine si triptofan.

Beneficiile de sanatate ale semintelor de susan Reduceti hipertensiunea

Uleiul natural de seminte de susan a fost conectat la reducerea hipertensiunii arteriale intr-o serie de studii de cercetare, ceea ce reduce tulpina sistemului cardiovascular si contribuie la prevenirea diferitelor afectiuni cardiace. In plus, magneziuul a fost mult timp cunoscut ca un vasodilatator (un agent care reduce tensiunea arteriala) si aceste seminte sunt ambalate cu acest mineral esential, continand pana la 25% din necesarul zilnic intr-o singura portie.

Gestionati diabetul

Componentele semintelor de susan, cum ar fi magneziu, au fost legate de reducerea sanselor de diabet si de administrarea simptomelor la pacientii care au dezvoltat deja aceasta afectiune.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura