Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cardamom pudra 50g, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1268 lei Lei
Cod produs
NSP-680
Out Of stock
Descriere
Cardamomul este un condiment cu o aroma intensa, usor dulce pe care unii oameni o compara cu menta.

Este originar din India, dar este disponibil astazi in intreaga lume si este utilizat atat in ??retete dulci, cat si in sarate.

Semintele, uleiurile si extractele de cardamom sunt considerate a avea proprietati medicinale impresionante si au fost utilizate in medicina traditionala de secole.

Cardamomul poate fi util pentru persoanele cu hipertensiune arteriala.

Intr-un studiu, cercetatorii au dat trei grame de pulbere de cardamom pe zi la 20 de adulti care au fost nou diagnosticati cu hipertensiune arteriala. Dupa 12 saptamani, nivelul tensiunii arteriale a scazut semnificativ la nivelul normal.

Rezultatele promitatoare ale acestui studiu pot fi legate de nivelurile ridicate de antioxidanti din cardamom. De fapt, statutul de antioxidant al participantilor a crescut cu 90% pana la sfarsitul studiului. Antioxidantii au fost asociati cu scaderea tensiunii arteriale.

De asemenea, cercetatorii suspecteaza ca condimentul poate scadea tensiunea arteriala datorita efectului diuretic, ceea ce inseamna ca poate promova urinarea pentru a elimina apa care se acumuleaza in corpul dvs., de exemplu in jurul inimii.

S-a dovedit ca extractul de cardamom creste urinarea si scade tensiunea arteriala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura