Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Zahar alb set 500 stick, Natural Seeds Product, 2.5Kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3131 lei Lei
Cod produs
NSP-849
Out Of stock
Descriere
Zaharul este un ingredient natural care se afla in dieta noastra de zi cu zi. In timp ce exista mai multe tipuri, zaharul brun si alb sunt printre cele mai populare soiuri.

Din punct de vedere stiintific , zaharul face parte din categoria carbohidrati , cum ar fi monozaharide , dizaharide sau oligozaharide . Monozaharidele sunt numite " zaharuri simple, " cel mai important dintre ele fiind glucoza. Aproape toate zaharurile au formula CnH2nOn ( n este intre 3 si 7 ) . Glucoza are formula moleculara C6H12O6. Zaharul are formula C12H24O12.

Zaharul este un aliment obtinut din sfecla de zahar sau din trestia de zahar, cu un continut mare de zaharoza (un dizaharid solid, alb, cristalin), care ii confera un gust dulce pronuntat. Este folosit in alimentatie pentru a indulci mancarurile si bauturile, dar si drept conservant. Se digera repede, constituind o sursa rapida de glucoza, un monozaharid care este folosit in celulele biologice pentru producerea de energie.

Zaharul alb numit si zahar de masa, este produsul final al procesarii si rafinarii trestiei de zahar sau a sfeclei. in timpul procesului de rafinare, umezeala, mineralele si compusii care dau zaharurile se indeparteaza si se formeaza zahar rafinat alb. Produsul secundar care contine compusii eliminati in timpul rafinarii zaharului este cunoscut sub numele de melasa.  Zaharul brut se formeaza daca procesul final de rafinare este evitat.

Corpul are nevoie de zahar pentru energie si putere. Unele beneficii pentru sanatate oferite de zaharul alb sunt discutate mai jos:

Ofera energie

Zaharul este o sursa excelenta de energie. Zaharul se transforma in glucoza atunci cand merge in sange si este absorbit de celulele care ajuta la producerea de energie. Cuburile de zahar sunt alegerea excelenta pentru energia instantanee.

Creste tensiunea arteriala

Pacientii cu tensiune arteriala scazuta ar trebui sa ia cuburi de zahar care ii ajuta sa creasca instantaneu tensiunea arteriala. Ar trebui sa consumati ceva zahar daca suferiti de tensiune arteriala scazuta.

Functiile creierului

Creierul nu ar putea functiona corect in absenta zaharului.  Ar trebui consumat in cantitati moderate, deoarece cantitatile excesive ar fi daunatoare.

Trateaza depresia

Zaharul ajuta la vindecarea depresiei in mod eficient. Bomboanele de ciocolata ajuta la cresterea starii de spirit si la senzatia de bine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura