Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte chimion 1 kg, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6248 lei Lei
Cod produs
NSP-721
Out Of stock
Descriere
Chimionul este o planta medicinala bienala care creste in regiuni de munte sau regiuni deluroase, in zone cu umiditate ridicata. Pentru a se dezvolta armonios si a produce fructe aromate are nevoie de lumina si caldura, de mult soare.

Fructele de chimion sunt indicate in bronsite, colici intestinale (inclusiv la sugari), constipatii, meteorism, colon iritabil, diaree, colite, sindrom dispeptic gastric, fluidificarea secretiilor gastrice, laringite, bronsite, dureri menstruale, urticarii - sub forma de infuzie sau pulbere..

Chimionul a fost folosit de mult timp in medicina traditionala. Studiile moderne au confirmat unele dintre beneficiile pentru sanatate ale chimionului, inclusiv reglarea digestiei si reducerea infectiilor transmise prin alimente. Cercetarile au relevat, de asemenea, cateva beneficii noi, precum stimularea pierderii in greutate si imbunatatirea controlului glicemiei si a colesterolului. Sursa de fier Semintele de chimion sunt bogate in mod natural in fier, arata studiile.

Regleaza nivelul zaharului din sange Chimionul are o functie importanta in reglarea nivelului de zahar din sange si functioneaza ca un adjuvant atat in prevenirea, cat si ameliorarea simptomelor diabetului de tip 2. Consumul regulat ajuta la reducerea glicemiei si micsoreaza rezistenta la insulina. Studiile arata ca un consum regulat din aceasta mirodenie ajuta si la prevenirea obezitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura