Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Menta maruntita 1 kg, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3164 lei Lei
Cod produs
NSP-835
Out Of stock
Descriere
Menta este un gen de planta ce apartine familiei Lamiaceae. Exista mai multe specii de menta, dar, dintre acestea, cea mai des folosita, cel putin atunci cand vine vorba de ceai, este izma buna (Mentha piperita).

Aceasta planta poate fi utilizata in mai multe scopuri. De exemplul, uleiul de menta se regaseste pe lista de ingrediente a multor produse cum ar fi cele de infrumusetare, pasta de dinti sau guma de mestecat. De asemenea, menta este folosita in anumite preparate culinare, dar si in diverse bauturi alcoolice si non-alcoolice.[12]

Ceaiul de menta este una dintre bauturile preferate de multi dintre noi, uneori strict din punct de vedere al gustului. Daca tinem cont si de posibilele beneficii ale acestei infuzii, nu este de mirare ca este consumata atat de des.

Inainte de a vorbi despre beneficiile ceaiului de menta, trebuie sa mentionam totusi ca acestea nu au fost confirmate si din punct de vedere stiintific. Cercetarile efectuate pana in prezent s-au concentrat pe proprietatile altor produse ce pot fi obtinute din menta. Faptul ca nu au fost confirmate inca de studii nu inseamna insa ca ele nu exista. Acestea fiind spuse, sa vorbim despre cateva dintre posibilele beneficii ale ceaiului de menta.

Poate ameliora problemele digestive

Poate calma migrenele si durerile de cap

Poate reduce congestia nazala

Poate reda energia pierduta

Poate ameliora crampele menstruale
Trimite mesaj
Din Gura in Gura