Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fulgi de grau 1 kg, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1072 lei Lei
Cod produs
NSP-787
Out Of stock
Descriere
Fulgii de grau consumati la micul dejun reduc riscul de accident vascular cerebral, precum si de alte boli cardiovasculare. Pentru a preveni aceste afectiuni cronice, specialistii recomanda micul dejun pe baza de fulgi de grau cu iaurt sau lapte fara grasimi, impreuna cu fructe.

Graul este bogat in lignani numiti enterolactona, care protejeaza impotriva bolilor de inima. In plus, produsele din cereale integrale, care sunt bogate in fibre dietetice, reduc considerabil nivelul tensiunii arteriale si diminueaza posibilitatea unui atac de cord. Un aport ridicat de fulgi de grau scade trigliceridele sau grasimea din sange. Acest lucru incetineste progresia aterosclerozei si a accidentului vascular cerebral.

Popularitatea cerealelor a crescut tocmai datorita beneficiilor pe care acestea le au pentru sanatatea organismului. Cerealele sunt surse importante de carbohidrati complecsi, dar si de viramine, minerale si fibre.

Cand cerealele inlocuiesc o masa, organismul va primi un numar mult mai mic de calorii decat de obicei. In acest caz, e bine sa se aleaga cerealele simple, clasice, realizate din cereale integrale.

Taratele si fibrele din cerealele integrale ingreuneaza procesul de decompunere a amidonului din glucoza, realizat de catre enzimele digestive. Fibrele solubile ajuta la scaderea colesterolului, in timp ce fibrele insolubile stimuleaza miscarile peristaltice ale tractului digestiv.

Fibrele ajuta la prevenirea formarii de cheaguri de sange care pot declansa atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale prin stimularea productiei de anticoagulanti naturali.

Acest lucru ar putea fi realizat prin intermediul mineralelor esentiale cum ar fi magneziu, seleniu, cupru si mangan. Aceste minerale pot sa reduca riscul aparitiei bolilor de inima si diabetului.

Cel putin jumatate din cerealele consumate ar trebui sa fie cereale intregrale deoarece, spre deosebire de cele rafinate, cerealele integrale scad nivelul de colesterol rau si reduc riscul dezvoltarii bolilor de inima.

Cerealele integrale sunt bogate in fibre, reducand riscurile aparitiei constipatiei si digestiei lente. Nutrientii din cerealele integrale furnizeaza organismului o cantitate importanta de vitamina B, inclusiv riboflavina, niacina, acid folic - substante necesare pentru mentinerea unui sistem nervos sanatos.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura