Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fulgi de cartofi 200 gr, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

641 lei Lei
Cod produs
NSP-696
Out Of stock
Descriere
Fulgii de cartofi au inceput sa fie produsi in SUA in anii cincizeci si de atunci au devenit un produs alimentar important, cu o varietate de utilizari.

Fulgii de cartof sunt principala forma de piure de cartofi uscati, destinata vanzarii cu amanuntul si ca ingredient alimentar.

Din moment ce cartofii se usuca repede, celulele se rehidrateaza usor, iar amidonul de cartof isi pastreaza capacitatea ridicata de absorbtie.

Dintre toate formele de cartofi uscati, numai fulgii de cartofi se recupereaza cu usurinta cu apa rece si, datorita acestui fapt, sunt atat de des utilizati.

Fulgi de cartof sunt, de asemenea, si o baza excelenta pentru supa cremoasa de cartofi. Da pestelui prajit, puiului sau cotletului de porc un invelis crocant prin scufundare intr-o spalare de oua, apoi apoi se prajesc usor. Puteti adauga, de asemenea, fulgi de cartof la  carne sau chiftelute pentru a crea o textura neteda, uniforma.

Faina de amidon din cartofi nu va absorbi multa apa la gatit sau la coacere, faina de cartofi deshidratata va absorbi mult lichid, deoarece a fost gatita in prealabil. ... Fulgii de cartofi uscati sunt cartofi decojiti, pre-gatiti, care sunt deshidratati si de obicei folositi ca mash instant. Nu se foloseste adesea in retete pentru coacere, deoarece tinde sa fie greu de manevrat.

Fulgii nostri de cartofi sunt obtinuti din cartofi veritabili. Pentru o reteta rapida si delicioasa de piure instantaneu, tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati pur si simplu fulgii de cartofi in apa fierbinte, purtati usor cu o furculita si  apoi ii serviti.  Aceasta reteta fara gres va avea gust la fel ca versiunea de casa, dar necesita mult mai putin timp!

Ingredientele obisnuite din fulgii de cartofi includ cartofi, monogliceride, pirofosfat de sodiu acid, acid citric. Se adauga bisulfit de sodiu si BHA pentru a pastra prospetimea. Pentru a face fulgi de cartofi, cartofii se spala si se fierb si se transforma intr-o bezea. Apoi sunt raspandite prin role si uscate. Produsul rezultat este cunoscut sub numele de fulgi de cartofi.

Fulgii de cartofi se vor pastra mai mult timp si sunt mai versatili in modul in care pot fi folositi decat piureul instant. Puteti adauga fulgi de cartof la paine, prajituri si chiar sa le folositi in bomboane. Celelalte forme de produse din cartofi fac un piure excelent, dar sunt limitate in alte moduri prin care le poti folosi.

Perioada de valabilitate depinde intotdeauna de conditiile de depozitare. Cea mai buna modalitate de a pastra fulgii de cartofi este intr-o locatie rece si uscata. Cu cat spatiul de depozitare este mai racoros, cu cat fulgii de cartof vor pastra o aroma si o calitate optima. Ambalajul are, de asemenea, o durata de valabilitate a fulgilor de cartofi.

Nu treceti cu vederea simpla placere a unei farfurii cu piure de cartofi fierbinti. Fulgi de cartofi pot fi transformati in piure de cartofi deliciosi, aducand 3 cani de apa, 1 lingurita de sare, � cana de unt si 1 cana de lapte la un clocot, apoi adaugand 3 cani de fulgi de cartofi.

Modalitati excelente de a folosi piureul de cartofi pot include:

Posibilitatile sunt nesfarsite acestia putand fi folositi cu: carne de pui, sambure de hamburger, sonda de crema, piper negru de piper, ciuperci de ciuperci, carnati de carnati, carne de vita prajita, pasari de ou, samburi de samburi si soie de ceapa.

Faceti prajituri de cartofi. Adaugati ierburi si condimente, un pic de carne si legume, se formeaza un amestec si apoi se prajesc. O modalitate excelenta de a folosi resturile sau pur si simplu sa te bucuri de ceva diferit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura