Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Turmeric 200 gr, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

584 lei Lei
Cod produs
NSP-0214
Out Of stock
Descriere
Turmericul este o planta antiinflamatoare puternica care a fost folosita de secole pentru a trata o varietate de afectiuni. Aceasta radacina, care este un var al ghimbirului, este indigena in Asia de Sud-Est si uneori numita "sofran indian" datorita culorii aurii frumoase. Componenta activa a Turmericului, curcumina, a fost extensiv studiata pentru potentialul sau de combatere a bolilor si beneficii preventive pentru sanatate.

Turmericul este o arma puternica impotriva inflamatiei.

Inflamatia este o cauza principala a multor stari de sanatate, cum ar fi sindromul metabolic, bolile cardiace. Inflamatia sa dovedit a juca un rol in declinul cognitiv. Proprietatile puternice antiinflamatoare ale lui turmericului ofera un avantaj protector.

Turmericul a dovedit ca poate creste capacitatea antioxidanta si a ajuta la combaterea daunelor provocate de radicalii liberi. Acest lucru este deosebit de bun pentru sistemul imunitar, functia creierului. De asemenea, sa demonstrat ca amploarea capacitatii naturale antioxidante a organismului, sporind sistemul de aparare. Proprietatile antioxidante ale lui turmericului sunt de asemenea benefice pentru aspectul nostru prin protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi ca poluantii de mediu.

Turmericul ajuta la stimularea sistemului imunitar.

Proprietatile anti-inflamatorii, antioxidante si antimicrobiene ale lui turmericului il fac o forta de stimulare a sanatatii. In timp ce turmericul nu este absorbit atat de bine in sange, consumandu-l cu piper negru imbunatateste absorbtia, datorita unei substante din piper, numita piperina. Unul dintre remediile eficiente se prepara astfel: ceai cu ghimbir si piper negru. Adaugati o lingurita de turmeric la 350 ml de apa si aduceti la fierbere. Luati apa de pe foc si adaugati cate o lingurita de ghimbir pudra si piper negru. Puteti face acest lucru si in laptele de aur folosind lapte de nuca de cocos in loc de apa. Deoarece curcumina este solubila in grasimi, consumand-o cu alimente sau bauturi care contin grasimi va ajuta sa o absorbti mai eficient.

Turmericul usureaza durerea articulara.

Beneficiile anti-inflamatorii ale curcuminei pot ajuta la ameliorarea durerii articulare. Studiile au aratat de fapt rezultate promitatoare in capacitatea turmericului si a curcuminei de a gestiona durerea si inflamatia asociata cu artrita. Ar putea fi, de asemenea, util pentru sportivi care doresc sa atenueze durerea.

Turmericul va protejeaza inima.

Curcumina si turmericul s-au dovedit a va proteja inima in numeroase moduri, cum ar fi imbunatatirea functiei endoteliale si reducerea inflamatiei si a distrugerii radicalilor liberi. Bucurati-va de avantajele delicioase prin gatirea turmericului intr-un vas de cereale integrale bogat in fibre, cum ar fi orezul brun, quinoa sau orzul.

Turmeric va ajuta sa va ameliorati simptomele intestinelor.

Desi adesea asociem turmericul cu alimente condimentate, acesta a fost de fapt utilizat pentru ameliorarea afectiunilor inflamatorii ale intestinului, cum ar fi colita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura