Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pesmet Panko, Natural Seeds Product, 200 gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

624 lei Lei
Cod produs
NSP-145
Out Of stock
Descriere
Pesmetul Panko este un ingredient de baza in bucataria asiatica. Este realizat din paine alba, fara crusta, coapta in cuptoare speciale. Textura fulgilor de panko este diferita fata de cea a pesmetului traditional. Fulgii de Panko in stil japonez sunt mai lungi, mai aerati si mult mai usori.

De ce Panko este o alegere mai sanatoasa si mai gustoasa?

Chiar daca sunt mai mari, fulgii de Panko sunt extrem de usori, fapt care ajuta ca preparatul sa ramana crocant mai mult timp.

Atunci cand este folosit ca strat de acoperire in preparate prajite, pesmetul panko capata o crusta aurie, subtire si foarte gustoasa.

Datorita formei speciale, fulgii de panko absorb mai putin ulei/grasimi decat pesmetul traditional.

Pesmetul panko are un continut scazut de sodiu si un aport caloric mult mai redus fata de pesmetul clasic.

Cum poti integra pesmetul Panko in retetele tale?

Panko straluceste la propriu si la figurat atunci cand este folosit pentru acoperirea preparatelor prajite: snitele de pui sau de porc, dovlecei pane, peste prajit, fructe de mare prajite, etc.

Mai poti folosi pesmetul japonez panko pentru omogenizarea ingredientelor in preparatele tale preferate: chiftelute cu sos, galuste cu prune sau caise, bulete de cascaval.

Un alt mod de a te bucura de textura si gustul aparte al pesmetului Panko este sa il integrezi ca atare in salate, sufleuri sau sosuri pentru paste.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura