Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei de palmier, Natural Seeds Product, 1000ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

189 lei Lei
Cod produs
NSP-241
Out Of stock
Descriere
Compozitie: ulei vegetal de palmier

rafinat si dezodorizat, nehidrogenat.

Ciclu utilizare pentru gatit:

Depinde de tipul de produs ce se gateste si de umiditatea acestuia. Cand se observa fum la suprafata uleiului ajuns la temperatura de 190gradeC, sau cand uleiul imprumuta gustul produsului ce se gateste, se recomanda sa se inlocuiasca.

Uleiul de palmier, obtinut din fructul palmierului (Elaeis guineensis), este unul dintre cele mai raspandite grasimi comestibile din lume. Palmierul de ulei produce doua tipuri de ulei: unul este extras din carnea fructului (uleiul de palmier), iar celalalt din samanta, sau sambure (ulei de sambure de palmier). Uleiul de palmier este consumat in multe tari ca ulei vegetal si margarina. In Statele Unite, uleiul de palmier reprezinta un procent foarte mic din consumul total de grasime.

Uleiul de palmier este o sursa excelenta de tocotrienoli - o forma de vitamina E cu proprietati antioxidante puternice care pot sustine sanatatea creierului, spune Haleh Moravej, lector principal in Stiintele nutritionale la Universitatea Metropolitana din Manchester. Nu numai ca, s-a demonstrat ca uleiul de palmier ofera protectie impotriva bolilor de inima. Desi unele rezultate ale studiului au fost amestecate, uleiul de palmier pare, in general, sa aiba efecte benefice asupra factorilor de risc ai bolilor de inima. In sfarsit, uleiul poate ajuta la imbunatatirea statutului de vitamina A la persoanele care sunt deficiente sau care prezinta risc de deficienta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura