Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tarhon maruntit 25gr, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

296 lei Lei
Cod produs
NSP-845
Out Of stock
Descriere
Beneficiile consumului de tarhon
Poate stimula pofta de mancare Un dezechilibru al hormonilor grelina si leptina poate provoca o scadere a poftei de mancare. Grelina este considerata un hormon al foamei, in timp ce leptina este denumita hormon al satietatii. Cand nivelul de grelina creste, induce foamea.

Dimpotriva, cresterea nivelului de leptina provoaca o senzatie de satietate. Un studiu efectuat la animale a examinat rolul extractului de tarhon in stimularea poftei de mancare. Rezultatele au aratat o scadere a secretiei de insulina si leptina si o crestere a greutatii corporale.

Aceste descoperiri sugereaza ca extractul de tarhon poate contribui la cresterea senzatiei de foame. Poate ajuta la ameliorarea durerii asociate cu afectiuni precum osteoartrita In medicina populara traditionala, tarhonul a fost folosit pentru a trata durerea pentru o lunga perioada de timp.
Un studiu efectuat pe o perioada de 12 saptamani a analizat eficacitatea unui supliment alimentar care contine un extract de tarhon, iar efectul sau a fost benefic asupra durerii si rigiditatii la persoanele care sufera de osteoartrita. Alte studii efectuate pe animale au constatat, de asemenea, ca planta tarhon este benefica in tratamentul durerii si au propus ca acestea sa poata fi utilizat ca o alternativa la gestionarea traditionala a durerii.
Citeste intreaga stire: Tarhon - cum se consuma si ce beneficii are planta aromatica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura