Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei de cocos virgin 320 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
1052
Out Of stock
Descriere
Cand va ganditi la beneficiile pentru sanatate ale uleiului de nuca de cocos, vom ghici ca ultimul lucru care va vine in minte este frecarea grasimii de plante comestibile pe toata fata. Sau pe bratele tale. Sau ulei de nuca de cocos pentru parul tau. Dar un numar tot mai mare de cercetatori, nenumarati experti si o armata de adepti ai frumusetii naturale spun ca uleiul de nuca de cocos este folosit in multe produse de frumusete naturala pentru un motiv bun: este natural antibacterian si antifungic.

Pierdere in greutate

Cocosul brut este bogat in trigliceride cu lant mediu, un tip de grasime alimentara care poate incuraja scaderea in greutate. Potrivit unui articol publicat in editia din iunie 2006 a revistei Ceylon Medical Journal, trigliceridele cu lant mediu se transforma in monogliceride si acizi grasi liberi cu lant mediu in timpul digestiei - doua substante pe care corpul le utilizeaza imediat pentru energie, mai degraba decat pentru depozitare ca grasime. In plus fata de proprietatile lor de stimulare a metabolismului, trigliceridele cu lant mediu pot reduce foamea mai eficient decat alte forme de grasime, ceea ce duce la un aport caloric mai mic in timp. Ca rezultat, grasimile specifice din coaja de nuca de cocos pot promova o greutate corporala sanatoasa si va pot ajuta sa eliminati kilograme nedorite.

Bogat in fibre

Cocosul brut este bogat in fibre dietetice. Dupa cum se explica in editia din aprilie 2009 a revistei "Nutrition Reviews", dietele bogate in fibre pot imbunatati sanatatea prin normalizarea miscarilor intestinale, reducand riscul hemoroizilor, diminuand tensiunea arteriala, oferind satietate de lunga durata care descurajeaza supraalimentarea, diabetul si chiar stimuleaza sistemul imunitar. In plus, fibra din cocosul brut poate imbunatati nivelul de colesterol prin reducerea cantitatii de lipoproteine ??cu densitate scazuta sau colesterol LDL din sange.

Ofera Imunitate

Mai multe substante din cocosul brut pot stimula functia imuna si pot ajuta organismul sa lupte impotriva bolilor. Conform conexiunilor de nuca de cocos, grasimile specifice gasite in nuca de cocos - inclusiv acizii grasi caprilici, caprici si laurici - sunt antibacterieni, antivirale si antiprotozoale, ajutand la sustinerea sistemului imunitar si distrugerea agentilor patogeni. Monolaurina, o substanta bogata in grasime de nuca de cocos, poate fi deosebit de utila pentru combaterea virusilor, iar acizii grasi esentiali din nuca de cocos poate ajuta la controlul unei forme de crestere a drojdiilor cunoscute sub numele de Candida.

Bogata in minerale

O portie de nuca de cocos ofera niveluri ridicate de mai multe minerale, ajutandu-va sa cresteti valoarea nutritionala a alimentatiei. USDA observa ca o ceasca de nuca de cocos contine 60% din consumul zilnic recomandat de mangan, 17% pentru cupru, 11% pentru seleniu, 11% pentru potasiu, 10% pentru fier, 9% pentru fosfor, 5 la suta pentru zinc. Impreuna, aceste minerale va ajuta sa va mentineti functiile normale ale corpului si sa va promovati sanatatea.

Utilizare nuca de cocos in cosmetica

Indreptati-va parul peste noapte

Exista un motiv pentru multe balsamuri care contin ulei de nuca de cocos: patrunde si previne pierderea de proteine din par decat uleiul de floarea soarelui si minerale, potrivit cercetarilor. "Eu folosesc ulei de nuca de cocos pentru par si pielea mea pentru o conditionare profunda", spune Tasneem Bhatia, MD, medic de integrare si proprietar al Centrului de Medicina Holistica si Integrativa din Atlanta.

Daca va luptati cu imblanzirea parului, uleiul de nuca de cocos poate ajuta cu siguranta. Calmeaza-ti firele rebele cu putin ulei pentru a-ti lasa parul neted si lustruit.

Adaugati stralucire

Aplicati o cantitate mica de ulei de nuca de cocos organic pe capetele parului pentru a adauga stralucire.

Minimizati matreata

Una dintre cele mai frecvente cauze ale matretii este scalpul uscat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura