Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fulgi de porumb 5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8532 lei Lei
Cod produs
929
Out Of stock
Descriere
Fulgii de porumb sunt de fapt cele mai populare cereale pentru micul dejun, fiind alcatuite din fulgi de porumb prajiti. Sunt produse de cereale ambalate preparate din fulgi mici de porumb prajit si sunt, in general, servite fie cu lapte rece, fie fierbinte si zahar. Cerealele au fost facute pentru prima data de dr. John Harvey Kellogg in 1894 ca un aliment care credea ca va fi sanatos pentru pacientii din Battle Creek Sanitarium din Michigan, unde era superintendent.

Cerealele pentru micul dejun s-au dovedit populare in randul pacientilor si compania Kellogg a fost infiintata sa produca fulgi de porumb pentru un public mai larg. Un brevet pentru proces a fost acordat in 1896. Fulgii de porumb sunt, de obicei, fulgi care au o culoare galben-portocaliu, au o textura crocanta si se inmoaie cu lapte care este de obicei servita intr-un bol cu cereale. Fulgii de porumb au fost produsi pentru prima data de Kellogg, dar acum exista numeroase marci de fulgi de porumb, inclusiv Sanitarium, marci generice si marci fara gluten.

Beneficiile fulgilor de porumb, ingredientele majore includ porumbul macinat, zaharul, fierul, siropul de porumb cu fructoza ridicat si vitaminele (A, B, C, D si E). Fulgii de porumb sunt foarte bogati in tiamina. Tiamina este buna pentru metabolismul carbohidratilor, productia de energie si functiile cognitive. Chiar daca fulgii de porumb nu sunt bogati in fibre, sepot consuma cu usurinta adaugand fructe si nuci proaspete in vasul tau de fulgi de porumb. Fulgii de porumb sunt un produs de cereale ambalate format din fulgi mici de porumb prajit si sunt de obicei serviti la rece cu lapte si zahar.

Inca de la productia lor initiala, fulgii de porumb simpli au fost aromatizati cu sare, zahar si malt si multe produse urmarite cu ingrediente suplimentare au fost fabricate, cum ar fi fulgi de zahar cu zahar, fulgi de porumb cu miere si altele. In afara de gustul lor sarat, cu unt, fagurele de porumb este o sursa buna de nutrienti, vitamine si minerale.

Consumul a 33 de grame de fulgi de porumb ofera 0,858 mg Vitamina B2, 0,667 mg Vitamina B1, 4,39 mg Fier, 27,85 g Carbohidrat, 0,198 mg Vitamina B6, 211 mg Sodiu, 1,584 mg Vitamina B3, 20 g Vitamina B9, 2,48 g proteine, 29 mg fosfor si 13 mg magneziu.

Beneficiile pentru sanatate ale fulgilor de porumb

Cerealele si fulgii de porumb sunt evadarea perfecta catre tunelul ingust al timpului! Dar intrebarea este daca sunt sanatosi sau nu? Ei bine, raspunsul clar este Da! Fulgi de porumb sunt sanatosi pentru tine; iata cateva dintre numeroasele beneficii ale fulgilor de porumb:

Ambalati cu nutritie

Fulgii de porumb nu sunt numai gustosi; dar sunt si o sursa excelenta de vitamine, folati, minerale, fibre alimentare, proteine si, de asemenea, carbohidrati. Folatul este de fapt important pentru formarea de celule noi, deci cel mai important in timpul sarcinii. De asemenea, previne bolile cardiace.

In afara de continutul de tiamina din fulgii de porumb grabeste metabolismul carbohidratilor, crescand astfel productia de energie, precum si functiile cerebrale. De asemenea, consumati cu fructe, fulgii de porumb adauga si fibre in dieta dvs., prevenind astfel constipatia si bolile de colon aferente. De asemenea, sunt bogati in continut de fier, care mentine nivelele sanguine sanatoase si mentine creierul alert. O anumita valoare nutritiva a fulgilor de porumb este contribuita de continutul sau de niacina, vitamina A, riboflavina, vitamina B si vitamina B12. Porumbul are luteina, care este important pentru sanatatea ochilor.

Boli de inima

Alimentele cu continut scazut de grasimi mentin stomacul plin, scazand astfel aportul de alimente nesanatoase inutile. Lipsa de colesterol asigura ca fulgii de porumb sunt ideali ca incepatori de zi pentru persoanele cu boli de inima.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura