Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Seminte naut 5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7082 lei Lei
Cod produs
927
Out Of stock
Descriere
Nautul este o sursa excelenta de proteine pe baza de plante care ajuta la prevenirea diabetului zaharat si ajuta la scaderea in greutate. Beneficiile uimitoare ale nautului includ capacitatea de a imbunatati digestia, de a preveni bolile cardiace, de a stabiliza tensiunea arteriala si de a reduce riscul bolilor genetice. De asemenea, stimuleaza sanatatea oaselor, a pielii si a parului.

Previne diabetul

Nautul are o cantitate mare de fibre solubile care ajuta la reglarea nivelului zaharului din sange prin optimizarea digestiei. Acestea pot preveni dezvoltarea diabetului prin asigurarea unor niveluri normale de insulina si zahar din sange si ajuta oamenii sa gestioneze starea.

Pierdere in greutate

Nautul are o densitate mare de nutrienti, combinati cu fibrele dietetice, este perfect pentru persoanele care incearca sa piarda in greutate. Fibra ajuta corpul sa se simta plin pentru mai mult timp, interactionand cu ghrelinul, hormonul foamei si inhiband eliberarea acestuia intr-o oarecare masura. Amestecul de nutrienti si minerale mentine organismul energizat si activ, prevenind oboseala. Acest lucru face ca nautul sa fie excelent pentru reducerea consumului total de calorii, deoarece pur si simplu nu simti foame, in ciuda celor 270 de calorii per cana de naut.

Imbunatatiti digestia

Nivelurile ridicate de fibre dietetice gasite in naut pot ajuta la inbunatatirea scaunului. Acest lucru va pastreaza regulat miscarile intestinale, eliminand inflamatia, crampele, balonarea si constipatia. Acest lucru poate, de asemenea, sa imbunatateasca absorbtia digestiei nutritive si sa va asigurati ca profitati cat mai mult de valoarea nutritiva a alimentelor.

Sursa de proteine

Nautul este o sursa importanta de proteine necesare cresterii si dezvoltarii, precum si la vindecarea si reparatia intregul corp. Nautul este o optiune ideala pentru vegetarieni care doresc sa se asigure ca au un aport adecvat de nutrienti. Cu toate acestea, nu ar trebui sa se bazeze numai asupra nautului ca o singura sursa de proteine. Este recomandat un aport echilibrat de proteine.

Sursa bogata de antioxidanti

Compusii antioxidanti gasiti in naut includ polifenoli, fitonutrienti, beta-caroten si vitamine cheie. Acestea reduc stresul oxidativ in organism si previne bolile cronice. Antioxidantii cauta radicalii liberi, produsele secundare periculoase ale metabolismului celular, care pot provoca mutarea celulelor sanatoase. Acesti antioxidanti pot ajuta la protejarea organismului de boli cardiace coronariene, degenerare maculara si chiar tulburari cognitive, cum ar fi boala Alzheimer si Parkinson.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura