Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Smochine 1 kg, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

409 lei Lei
Cod produs
NSP-604
Out Of stock
Descriere
Iubite pentru aroma lor dulce, blanda si pentru utilizari multiple, smochinele sunt sarace in calorii si nu au grasimi. Un smochin mare, brut, are doar 47 de calorii. Daca doriti sa pierdeti kilograme, smochinele sunt un inlocuitor excelent pentru gustarile nesanatoase (cu moderatie).

Si smochinele crude si cele uscate sunt bune pentru tine.

O uncie(~28gr) de smochine uscate are 3 grame de fibre. Fibrele pot ajuta la ameliorarea constipatiei si va poate mentine mai mult timp. De asemenea, poate ajuta la scaderea colesterolului si la controlul nivelului de zahar din sange.

Smochinele sunt o sursa buna de calciu, care poate elimina osteoporoza, precum si alte probleme de sanatate. Nu veti gasi o sursa de calciu mai buna a plantelor decat smochinele.

Daca sperati sa adaugati mai multi antioxidanti in dieta dvs., nu puteti gresi cu smochinele. Conform unui studiu din 2005, Sursa incredintata, smochinele uscate au antioxidanti de calitate superioara. Antioxidantii se considera ca reduc radicalii liberi care afecteaza celulele din organism. Expertii in nutritie recomanda imbunatatirea aportului de antioxidanti consumand mai multe fructe si legume precum smochinele.

Smochinele sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale dintr-o varietate de vitamine si minerale, inclusiv:

vitamina A

vitamina C

vitamina K

Vitaminele B

potasiu

magneziu

zinc

cupru

mangan

fier

Numai asta este un motiv excelent pentru a lua in considerare feliile cat o parte a unei salate sau adaugarea lor intr-un amestec savuros pentru cina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura