Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Indulcitor cu stevie, Natural Seeds Product, 3 gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5804 lei Lei
Cod produs
NSP-240
Out Of stock
Descriere
Erythritol (Eritritolul) este un inlocuitor al zaharului - utilizat ca un indulcitor 100% natural, care se gaseste in mod natural in multe fructe (pere, pepene galben, struguri) si in produsele alimentare, cum ar fi sosul de soia, branza, vinul si berea. In produsele alimentare folosite pentru a spori aroma, umidificarea, ca indulcitor, agent de ingrosare sau stabilizator. Arata la fel ca zaharul si este, probabil, cu 60-80% mai dulce decat zaharoza, dar nu contine calorii. El are o serie de caracteristici pozitive - indice glicemic scazut, scazut in calorii, un efect laxativ scazut. Nu creste nivelul de zahar din sange si nu afecteaza insulina.

Eritritolul este produs prin fermentarea zaharulului - zaharul este amestecat cu apa si apoi se fermenteaza natural eryhritolul. Se filtreaza, se lasa sa se cristalizeze, apoi se usuca. Produsul finit arata ca zaharul, are aceeasi greutate si volum, dar are doar 65-70% dulceata din zahar. 90% din eritritol este absorbit direct in intestinul subtire si in termen de 24 de ore este eliminat. Eritritolul nu este metabolizat cu bacterii pe cale orala, ceea ce inseamna ca nu contribuie la aparitia cariilor dentare.

Eritritolul a fost aprobat pentru utilizare ca inlocuitor al zaharului in Japonia, in 1990. In Statele Unite, este clasificat ca fiind in general considerat sigur (GRAS) din anul 1997. In Australia si Noua Zeelanda a fost aprobat in anul 1999.

Este eritritolul un indulcitor diferit?  

Este fermentat - produs prin fermentarea zaharului natural din porumb,

Este stabil termic pana la 160 C,

Nu contine calorii - in timp ce cei mai multi indulcitori similari au continut scazut de calorii, acesta nu contine nici o calorie,

Nu este glicemic - nu creste nivelul zaharului din sange. Eritritolul este, prin urmare, potrivit pentru persoanele cu diabet zaharat,

Este cel mai rapid  zahar digerabil - mai mult de 90% din eritritol este absorbit in intestinul subtire, astfel incat in colon ajunge doar o cantitate minima. Cu zaharul se intampla invers si, prin urmare, ne cauzeaza adesea diaree si alte astfel de simptome,

Este antioxidant - ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi, responsabili de procesul de imbatranire. Este chiar mai eficient decat alte glucide, deoarece e absorbit rapid si nu e metabolizat.

Eritritolul si beneficiile sale  

nu contine calorii

nu are nici un efect asupra zaharului din sange

nu are nici un efect asupra insulinei

are un indice glicemic zero

este stabil termic

este prietenos cu dintii, nu produce carii dentare

dara gluten si fara lactoza

are un gust dulce

Este folosit in aluatul produselor de patiserie, de cofetarie, in guma de mestecat, bauturi lactate, dulciuri, deserturi congelate, budinci, bauturi, precum si alte alimente cu continut scazut de calorii. Erittritolul este aroma perfecta pentru cafea, ceai, sosuri si dressing-uri, pentru dulciuri. Desigur, el va servi ideal la gatit si la copt.

Ingrediente Stevie, eritritol .

Mod de administrare

Utilizati-l ca o alternativa a zaharului, in aceleasi doze ca si zaharul, intr-un amestec de 1:5.

Un plic contine 3g produs suficient pentru indulcirea unei cani de 200ml lichid.

Tabelul valorilor nutritionale    Valori nutritionale per 100 g  

Valoare nutritionala  0 kJ / 0 kcal  

Proteine  0 g  

Grasimi  0 g  

din care acizi grasi saturati  0 g  

Carbohidrati  100 g  

din care zahar  0 g  

din care polioli  100 g  

Sodiu  0 g  

Atentie

Produsul nu este un substitut pentru o alimentatie variata si echilibrata. A se pastra la 25 C. A se feri de inghet si de lumina directa a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, gravide si femei care alapteaza. A se pastra departe de copii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura