Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tarate de psyllium 100 gr, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1073 lei Lei
Cod produs
NSP-075
Out Of stock
Descriere
Ce este psyllium? Psyllium este o forma de fibra facuta din cojile plantei Plantago ovata.

Se intalneste uneori cu numele ispaghula. Este cel mai frecvent cunoscut ca un laxativ. Cu toate acestea, cercetarile arata ca luarea de psyllium este benefica pentru multe parti ale corpului uman, inclusiv inima si pancreasul.

Prietenul tau in baie Psilliul este un laxativ care formeaza in vrac. Acest lucru inseamna ca scufunda apa din intestine si face miscarile intestinului mult mai usor, ajuta la promovarea regularitatii fara a creste flatulenta, poate fi folosit ca o singura optiune pentru a usura constipatia sau poate fi adaugata la dieta ta pentru a ajuta la promovarea regularitatea si sanatatea generala digestiva. Persoanele cu sindrom de intestin iritabil si boala Crohn sunt prea familiarizate cu bataile de baie.

Rezultatele studiilor privind eficacitatea psilliului in tratarea acestor afectiuni sunt inca amestecate. Psylliul este un prebiotic - o substanta necesara pentru ca coloniile sanatoase de probiotice sa creasca in intestin. O colonie sanatoasa de bacterii bune in sistemul digestiv este esentiala pentru functiile imunitare sanatoase. Corpul tau este capabil sa lupte mai bine cu infectia, sa reduca inflamatia si sa mentina tesuturile si celulele sanatoase.

Unele cercetari au aratat ca consumarea a 7,9 grame de psyllium pe zi (plus sau minus 3,6 grame) cu probiotice este o modalitate sigura si eficienta de a trata boala Crohn.

Cu toate acestea, alte rezultate arata ca fibrele solubile ca psyllium pot face simptome mai rau pentru unii oameni. Pe langa mentinerea regulata a miscarilor intestinale si gestionarea unei afectiuni cronice, psyllium are capacitatea de a va inmuia scaunul.

Acest lucru poate fi util pentru bolile pe termen scurt, cum ar fi constipatia. Utilizat in acest fel, poate preveni complicatiile constipatiei, cum ar fi hemoroizii si fisurile anale. Studiile preliminare arata ca psyllium poate ajuta la simptomele dureroase asociate cu aceste afectiuni. Deoarece nu exista un consens stiintific real, discutati cu medicul dumneavoastra pentru a vedea daca psyllium va poate ajuta. Sanatatea inimii Cercetarile au aratat ca administrarea de fibre solubile poate ajuta oamenii sa-si gestioneze nivelul de colesterol.

Reglementarea corecta a colesterolului este importanta pentru toata lumea, dar este vitala pentru persoanele cu varsta peste 50 de ani. Un studiu arata ca cel putin sase saptamani de administrare zilnica de psyllium este o metoda eficienta pentru persoanele care sufera de obezitate sau supraponderali pentru scaderea colesterolului cu foarte putine efecte secundare . Daca vi sa spus ca trebuie sa urmariti colesterolul, adresati-va medicului dumneavoastra daca va va ajuta sa adaugati psyllium la o dieta cu continut scazut de grasimi, cu continut redus de colesterol. Colesterolul ridicat este doar o modalitate in care o dieta proasta va poate afecta inima.

Numeroase studii au aratat ca fibrele de tipul psyllium, luate ca parte a unei alimentatii sanatoase, pot contribui la scaderea riscului unei persoane de a suferi de boli de inima. Psilliul poate afecta inima prin scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea nivelurilor de lipide si consolidarea muschiului cardiac.

Urmarind greutatea Mentinerea unei greutati sanatoase este o preocupare pentru multi oameni, in special pentru cei cu afectiuni cronice cum ar fi diabetul zaharat. Pe langa faptul ca este bun pentru inima si glicemia, psyllium te poate ajuta sa slabesti. Deoarece psyllium absoarbe lichidul din corp, poate ajuta sa va dati un sentiment de a fi plin.

Acest lucru va poate ajuta sa controlati cantitatea de alimente pe care o consumati.

Discutati cu medicul dumneavoastra despre posibilitatea de a lua psyllium daca au sugerat ca veti pierde in greutate.

Diabet Persoanele cu diabet monitorizeaza in mod constant dieta lor pentru a mentine un echilibru sanatos de insulina si zahar din sange (glucoza).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura