Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceai verde Yunnan 1 kg, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5128 lei Lei
Cod produs
NSP-712
Out Of stock
Descriere
Ceaiul verde din Yunnan este mai putin cunoscut in afara Chinei, dar a fost un element esential al vietii in regiunea Yunnan si a chinezilor de zeci de ani.

Ceaiul poate fi cultivat pe tot parcursul anului, dar de obicei nu este smuls in timpul lunilor de iarna de la mijlocul lunii octombrie pana la sfarsitul lunii februarie. Primele ceaiuri verzi din Yunnan sunt de obicei recoltate in ultima saptamana a lunii februarie, chiar dupa Anul Nou Chinezesc. Soiurile de ceai verde din Yunnan sunt numeroase, dar marea majoritate sunt hibrizi pe baza asamicii "cu frunze mari" originare din Yunnan.

Ceaiul verde este considerat a fi una dintre cele mai sanatoase bauturi de pe planeta.

Este incarcat cu antioxidanti care au multe beneficii pentru sanatate, care pot include:

imbunatatirea functiei creierului pierderea de grasime protejarea impotriva cancerului scaderea riscului de boli de inima Pot exista si mai multe beneficii potentiale pentru sanatate. Iata 10 beneficii posibile pentru sanatate ale ceaiului verde.

1. Contine compusi bioactivi sanatosi

Ceaiul verde este incarcat cu antioxidanti polifenolici, inclusiv o catehina numita EGCG. Acesti antioxidanti pot avea diverse efecte benefice asupra sanatatii.

2. Poate imbunatati functia creierului

Ceaiul verde contine mai putina cofeina decat cafeaua, dar suficient pentru a produce un efect. De asemenea, contine aminoacidul L-teanina, care poate functiona sinergic cu cofeina pentru a imbunatati functia creierului.

3. Creste arderea grasimilor

Ceaiul verde poate creste rata metabolica si creste arderea grasimilor pe termen scurt, desi nu toate studiile sunt de acord.

4. Antioxidantii pot proteja organismul

Ceaiul verde are antioxidanti puternici care pot proteja impotriva cancerului. Mai multe studii arata ca consumatorii de ceai verde prezinta un risc mai mic de diferite tipuri de cancer.

5. Poate proteja creierul de imbatranire

Compusii bioactivi din ceaiul verde pot avea diverse efecte protectoare asupra creierului. Acestea pot reduce riscul de dementa, o tulburare neurodegenerativa frecventa la adulti.

6. Poate reduce respiratia urat mirositoare

Catechinele din ceaiul verde pot inhiba dezvoltarea bacteriilor din gura, reducand riscul de respiratie urat mirositoare.

7. Poate ajuta la prevenirea diabetului de tip 2

Unele studii controlate arata ca ceaiul verde poate determina reduceri usoare ale nivelului de zahar din sange. De asemenea, poate reduce riscul de diabet de tip 2.

8. Poate ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare

Ceaiul verde poate reduce colesterolul total si LDL (rau), precum si proteja particulele LDL de oxidare. Studiile arata ca persoanele care beau ceai verde prezinta un risc mai mic de boli cardiovasculare.

9. Va poate ajuta sa slabiti

Unele studii arata ca ceaiul verde poate duce la pierderea in greutate crescuta. Poate fi deosebit de eficient in reducerea grasimii abdominale periculoase.

10. Va poate ajuta sa traiti mai mult

Studiile arata ca oamenii care beau ceai verde pot trai mai mult decat cei care nu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura