Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceai fructe de padure 1 kg, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7125 lei Lei
Cod produs
NSP-713
Out Of stock
Descriere
Ingrediente: mar, macese, portocala, lamaie, hibiscus, siminoc.

Beneficii ale consumului de ceai de fructe de padure

Ceaiul de fructe de padure este la moda datorita marilor beneficii pe care le are pentru sanatatea noastra, dar stim cu adevarat ce sunt fructele de padure?

Fructele padurii sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de fructe rosii, deoarece aceasta culoare este protagonista in toate fructele. Fie in exterior, fie in interiorul acestora. Calitatile pe care le poseda aceste fructe sunt cu adevarat benefice pentru sanatatea noastra, deoarece sunt foarte bogate in substante nutritive si polifenoli.

Aceste fructe sunt in mod special capabile sa previna imbatranirea si problemele cardiovasculare datorita proprietatilor pe care le poseda si mai ales antioxidantilor.

Cunoscute si sub numele de fructe de padure, fructele salbatice au o multime de proprietati pe care nu le puteti rata. Sunt mult mai gustoase decat fructele cultivate, cu care pastreaza destul de multe diferente. Infuzia de fructe de padure este o bautura care reuneste aromele si magia padurii si a fructelor sale salbatice, dar este ideala si pentru cei care doar cauta sa se delecteze cu o infuzie delicioasa si placuta.

Cu toate acestea, gustul acestei infuzii magice este ideal pentru a-i surprinde pe oaspetii nostri sa experimenteze un moment de placere.

Ceaiul de fructe salbatice este excelent pentru pierderea in greutate si indepartarea toxinelor, este unul dintre cele mai versatile alimente. Este o sursa excelenta de sanatate care ne ajuta nu doar sa avem grija de noi insine ci si sa ne mentinem in greutate.

Fiecare soi poseda proprietatile sale; in mod ideal, putem profita la maximum de beneficiile fructelor de fructe de padure salbatice care ne avantajeaza in toate modurile.

Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale fructelor rosii este pierderea in greutate, acestea sunt o optiune excelenta de luat dimineata sau dupa-amiaza.

Ceaiul din fructe rosii este foarte recomandat in acele diete de slabire, datorita continutului ridicat de fibre care favorizeaza si tranzitul intestinal.

Cresteti fertilitatea.

In mod traditional, chinezii credeau ca fructele de padure beneficiau sistemul de reproducere si sporeau fertilitatea.

Ofera niveluri ridicate de antioxidanti si substante nutritive.

La fel ca majoritatea superalimentelor, ceaiul de fructe de padure este o sursa excelenta de antioxidanti care ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Protejati corpul de inflamatii prin combaterea deteriorarii radicalilor liberi.

Are o valoare ridicata, justificand capacitatea sa exceptionala de a reduce stresul oxidativ.

Protejeaza sanatatea oculara.

Acesta actioneaza ca un tratament natural pentru degenerescenta vasculara si sunt benefice pentru vedere.

Datorita nivelului ridicat de antioxidanti (in special zeaxantina), care ajuta la oprirea daunelor cauzate de expunerea la lumina UV.

Radicalii liberi si alte forme de stres oxidativ.

Imbunatatiti sanatatea pielii.

Contine beta-caroten (un pigment gasit in plante si fructe) Acesta include doi antioxidanti endogeni bine cunoscuti: oxigenul hem-1 si metalotioneina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura