Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fructe de Aronia, Natural seeds Product, 1Kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4489 lei Lei
Cod produs
NSP-518
Out Of stock
Descriere
Fructele de Aronia (Aronia melanocarpa) sunt fructe de padure mici, Intunecate, care au devenit populare printre consumatorii constienti de sanatate. Sunt considerate una dintre cele mai bogate surse de antioxidanti, despre care se spune ca ofera multe proprietati  importante in buna functionare organismului.

Consumand fructe uscate de aronia puteti sa:

Imbunatatiti functia sistemului circulator, respirator si digestiv;

Preveni leziunile gastrice;

Protejati celulele inimii de deteriorarea membranei celulare si de fragmentarea ADN-ului;

Protejati ficatul de daunele chimice;

Imbunatatiti bunastarea generala;

Aronia contine cele mai ridicate niveluri de antociani (pigmentul din boabe care le confera culoarea lor negru-violet inchis) si proantocianidine (super-antioxidanti pe baza de plante).

Fructele de aronia au un continut scazut de calorii, insa bogate in fibre, vitamina C si mangan. Doar 1 uncie (28 grame) de fructe de padure aronia furnizeaza urmatorii nutrienti:

Calorii: 13

Proteine: 2 grame

Grasime: 0 grame

Carbohidrati: 12 grame

Fibra: 2 grame

Vitamina C: 10% din valoarea zilnica (DV)

Mangan: 9% din DV

Vitamina K: 5% din DV

Boabele furnizeaza, de asemenea, folat, fier si vitaminele A si E. In plus, sunt o sursa excelenta de antioxidanti benefici. Fructele sunt deosebit de bogate in antociani, care confera boabelor culoarea albastru inchis pana la negru. Boabele de Aronia contin niveluri ridicate de antioxidanti.

Acesti compusi va protejeaza celulele de daunele provocate de radicalii liberi. O acumulare de radicali liberi poate provoca stres oxidativ, care poate duce la afectiuni cronice, cum ar fi boli de inima. Fructele de aronia sunt o sursa excelenta de polifenoli, care sunt un grup de antioxidanti care includ acizi fenolici, antociani si flavanoli. Studiile pe eprubete indica faptul ca antioxidantii din boabele de aronia pot inhiba activitatea radicalilor liberi.

Fructele in sine au prezentat, de asemenea, o activitate antioxidanta superioara, comparativ cu alte cinci fructe de padure. Mai mult, un studiu efectuat pe 30 de persoane sanatoase a constatat ca extractele din fructele de aronia au redus semnificativ stresul oxidativ cauzat de un medicament antipsihotic in 24 de ore.

Boabele de Aronia pot fi usor adaugate la multe alimente si bauturi. De asemenea, pot fi achizitionate ca supliment de pulbere sau capsula.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura