Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pudra curry 150 gr borcan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1022 lei Lei
Cod produs
1114
Out Of stock
Descriere
Pudra de curry este un amestec de condimente cu o nuanta aurie stralucitoare si o aroma complexa.

Pudra de curry este versatila si poate fi adaugata la mai multe feluri de mancare, cum ar fi supe, retete de carne si tocana.

Se poate face cu o varietate de condimente, inclusiv de obicei turmeric, coriandru, chimen, schinduf si ardei iute. Alte adaugari obisnuite sunt ghimbirul, piperul negru, semintele de mustar, frunzele de curry si semintele de fenicul.

Pudra de curry poate oferi o varietate de beneficii pentru sanatate datorita numeroaselor condimente sanatoase pe care le contine.

Consumul de pulbere de curry poate imbunatati sanatatea inimii in mai multe moduri. De exemplu, cercetarile au demonstrat ca amestecul de condimente poate spori fluxul de sange si poate imbunatati functia vaselor de sange, ceea ce la randul sau poate reduce riscul bolilor de inima.

Consumul de pulbere de curry poate stimula sanatatea creierului si a sistemului digestiv, poate imbunatati senzatia de plenitudine, reduce nivelul zaharului din sange si poate oferi efecte antibacteriene. Cu toate acestea, sunt necesare mai multe cercetari la om pentru a confirma aceste beneficii potentiale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura