Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cafea verde Supremo Columbia cu ghimbir 250 gr, Natural

0 stars: 0.00 din 0 pareri

203 lei Lei
Cod produs
NSP-640
Out Of stock
Descriere
Cafeaua verde este un nou superaliment, care contine cantitati importante de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi. Cafeaua verde regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala.

CAFEA VERDE COLUMBIA SUPREMO Cafeaua verde este neprajita sau procesata Recomandari: Cafeaua verde poate ajuta la diminuarea riscului dezvoltarii diabetului, la buna functionare a ficatului, imbunatateste sistemul imunitar, detoxifica organsimul, previne obstructionarea vaselor de sange si diminueaza aspectul inestetic al celulitei. Boabele crude de cafea sunt bogate in acid ciorogenic, care accelereaza metabolismul si inhiba absorbtia zaharului in organism. Regleaza metabolismul, poate ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala. Mod de preparare: Intr-un ibric cu 250 ml apa, adaugati 1-2 lingurite de cafea macinata. Aduceti la punctul de fierbere, apoi lasati sa fiarba la foc mic timp de 5-10 minute, dupa care lasati sa se raceasca. Daca doriti sa ii imbunatatiti gustul, puteti adauga indulcitor, miere, sirop de agave, iar pentru un gust mai deosebit puteti bea cafea in amestec cu suc de lamaie. Pentru slabire trebuie sa consumati 2-3 cani pe zi, inainte de cele 3 mese principale ale zilei.

Cafeaua verde este cafea in stare pura, neprajtia sau procesata. Acest tip de cafea este mult mai proaspat si se mentine astfel pentru o perioada mai lunga de timp. Cafeaua verde poate fi prajita si acasa, in cuptor. Procesul de prajire nu trebuie sa dureze mai mult de 10 - 15 minute. Aroma acestei cafele este mult mai intensa, iar in timpul prajirii isi pastreaza proprietatile terapeutice.

In timpul procesarii cafelei verzi nu se folosesc chimicale. Cafeaua se obtine din boabe verzi, neprajite si are un gust diferit de cel clasic. Boabele de cafea verde sunt spalate de mai multe ori si apoi sunt uscate. Datorita procesului de prelucrare in care nu sunt implicate pesticide, fertilizatori chimici sau alte substante artificiale, boabele de cafea verde nu contin toxine sau impuritati.

In fiecare zi, organismul nostru trebuie sa lupte impotriva radicalilor liberi, precum stresul, poluarea sau alti factori care distrug celulele organismului. Antioxidantii sunt componentele naturale care ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate si reduc stresul oxidativ. Antioxidantii sunt compusi naturali care au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi. Sunt importanti pentru mentinerea unuiorganism sanatos . Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti care asigura o stare de bine organismului.

Principalii antioxidanti din cafeaua verde sunt polifenolii. Acestia reprezinta o parte importanta din cantitatea de antioxidanti necesari organismului in cadrul unei alimentatii echilibrate. Studii clinice au demonstrat ca antioxidantii de tip polifenoli sunt absorbiti rapid de corpul uman si protejeaza organismul impotriva distrugerii celulelor.

O cana de cafea verde furnizeaza aproximativ 400 mg de antioxidanti, respectiv 160mg polifenoli.

Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti, care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire. Antioxidantii din cafeaua verde sunt mai puternici chiar si decat cei care se afla in ceaiul verde. De asemenea, consumul de cafea verde nu are efecte negative ca in cazul consumul de cafea clasica prajita. Astfel, cei care consuma cafea din boabe verzi nu vor suferi de tahicardie, cresterea tensiunii arteriale sau insomnie.

Acidul clorogenic, prezent in toate tipurile de cafea, neutralizeaza radicalii liberi care ataca structura sistemului celular. Cafeaua verde contine cantitati mari de acid clorogenic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura