Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bulgur - grau prefiert - 5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5403 lei Lei
Cod produs
950
Out Of stock
Descriere
Ce este graul bulgur?

Bulgurul de grau este un bob intreg de grau care a fost crapat si partial preparat. Ca boabe intregi, este un ingredient vegetal si vegetarian cu continut scazut de grasimi, bogat in fibre naturale, cu continut scazut de grasimi. Cu alte cuvinte, graul bulgur este crapat si pre-gatit de grau. Deoarece este un grau, graul bulgur nu este potrivit pentru cei care au o dieta fara gluten.

Cum se gateste grau Bulgur Desi graul bulgur se gaseste cel mai frecvent in salata tabbouleh, il puteti folosi la fel ca orezul sau cuscusul sau orice alte cereale integrale, cum ar fi orzul sau quinoa. In loc de orez, incercati sa imperecheati legumele preferate de legume sau prajiturile de legume cu grau integral din cereale integrale. Sau, incercati una dintre cele mai simple retete de grau bulgur de mai jos.

Tipuri de grau Bulgur Diferitele tipuri de grau bulgur necesita timpi de gatit diferite, deci este mai bine sa verificati instructiunile de ambalare pentru instructiunile de gatit. Un avantaj al utilizarii graului bulgar este faptul ca acesta a fost deja gatit partial, astfel incat acesta poate fi rapid si usor de preparat acasa si este mult mai rapid sa gatesti decat alte cereale integrale. Cele mai multe tipuri de grau bulgur se vor face gatite in mai putin de cincisprezece minute.

Exista doua tipuri principale de grau bulgur: Graul bulgur instant, denumit si bulgur de cereale fine, este obisnuit in recipientele in vrac pentru hrana pentru sanatate si este de obicei folosit in retetele tabbouleh. Acest tip de bulgur gateste in mai putin de 5 minute. Soiurile de cereale medii si de grau gros sunt de asemenea disponibile.

Va intrebati cat de bogat nutritiv este graul bulgur?

O ceasca de grau bulgur gatit contine 151 de calorii, 0,4 grame de grasime, 8,2 grame de fibre dietetice (adica aproximativ 33% din valoarea zilnica recomandata) si  5,6 grame de proteine. Graul de grau este in mod natural fara colesterol.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura