Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sare neagra de Himalaya grunjoasa 250 gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
1398
Out Of stock
Descriere
Sarea neagra de Himalaya poate fi numita si sare neagra indiana sau kala namak.

Cu o aroma picanta, sarata si umami, este frecvent utilizata in gatit, in special in bucataria asiatica si indiana. In plus, datorita aromei sale subtile, sulfuroase asemanatoare oualor, este utilizata in gatitul vegan pentru a oferi o aroma asemanatoare oualor.

Kala namak este o sare grunjoasa folosita in bucatarie fiind utilizata in Asia de Sud, avand un miros sulfuros, intepator. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de sare neagra din Himalaya, Sulemani namak, amiaza bire, lobon bit, amiaza kala sau pada loon fiind fabricata din sarurile minate in regiunile din jurul Himalaya.

Condimentul este compus in mare parte din clorura de sodiu, cu alte cateva componente care confera sarii culoarea si mirosul sau. Mirosul se datoreaza in principal continutului sau de sulf.

Sarea neagra este un ingredient popular in bucataria indiana. Ofera o aroma unica care imbunatateste multe feluri de mancare. Exista, de asemenea, afirmatii ca ofera mai multe beneficii pentru sanatate.

Alegerea sarii negre poate avea mai multe beneficii potentiale pentru sanatate.

Pentru inceput, sarea neagra poate contine mai putin sodiu decat sarea de masa. In plus, contine mai putini aditivi si poate oferi si alte efecte terapeutice.
Afirmatiile sugereaza ca sarea neagra din Himalaya contine mai multe minerale decat sarea obisnuita de masa. Cu toate acestea, exista cercetari limitate cu privire la diferentele dintre aceste doua saruri.

Poate imbunatati digestia

Se crede ca sarea neagra poate contribui la imbunatatirea digestiei, poate oferi efecte laxative si poate ameliora gazele si balonarea. Cu toate acestea, sunt necesare cercetari pentru a sustine aceste afirmatii.

Datorita continutului sau mineral, sarea neagra poate imbunatati sanatatea pielii si a parului.
Sarea neagra este o alternativa naturala excelenta la sarea obisnuita de masa, mai ales daca doriti sa incercati o reteta indiana sau asiatica care o solicita.
Cu profilul sau unic de aroma, poate imbunatati aroma multor feluri de mancare.
Niciun studiu nu a comparat efectele asupra sanatatii a sarii negre si a sarii obisnuite de masa. In general, sunt necesare mai multe cercetari.
Pentru moment, savurati aceasta sare pentru profilul sau unic ca aroma si gust delicios.
Sarea neagra poate fi o alegere foarte buna in bucataria noastra inlocuind sarea obisnuita de bucatarie in diverse preparate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura