Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mango confiat 100gr, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

665 lei Lei
Cod produs
NSP-771
Out Of stock
Descriere
Originar din India, mango a fost cultivat pentru prima data in India de Nord-Est, Bangladesh si Myanmar, in urma 25-30 de milioane de ani. Numit si regele fructelor, mango are locul sau de cinste in istoria acelei parti a lumii, fiind unul dintre putinele fructe mentionate in scripturile religioase hinduse. Se spune si ca mango se numara printre fructele preferate de Buddha. El obisnuia nu doar sa le consume, ci si sa mediteze in prezenta linistita si luxurianta a arborilor de mango. In secolul al XVI-lea, exploratorii portughezi au fost cuceriti de uimitorul mango din Kerala, incat au luat si fructe, si seminte, si le-au dus in Africa.

Asa s-a raspandit mango in toata lumea si, odata cu el, cele mai populare beneficii ale sale:

Ajuta la digestie

Fructul de mango contine enzime care ajuta la digestia si asimilarea proteinelor si, de asemenea, a fibrelor, cele care mentin tractul digestiv functional si eficient. Fibrele dietetice ajuta la scaderea riscului de boli de inima si diabetului de tip 2, iar un mango verde e mai bogat in fibre decat un mango foarte copt.

Intareste sistemul imunitar

Poate o sa te surprinda sa afli ca un mango de dimensiuni medii contine pana la doua treimi din aportul zilnic recomandat de vitamina C! Acest puternic antioxidant ajuta la stimularea imunitatii si la prevenirea racelii / gripei.

Protejeaza vederea

Includerea fructului de mango in dieta poate ajuta, de asemenea, la protejarea sanatatii ochilor. Mango-urile sunt bogate in beta-caroten si stimuleaza producerea de vitamina A, vitamina esentiala pentru sanatatea generala a ochilor, prevenind astfel degenerarea oculara legata de varsta sau pierderea vederii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura