Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cacao alcalinizata 20-22% 1kg, Natural Seeds Product

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5982 lei Lei
Cod produs
NSP-537
Out Of stock
Descriere
Cacao a fost folosita pentru prima data de civilizatia maya din America Centrala.

A fost introdusa in Europa de cuceritorii spanioli in secolul al XVI-lea si a devenit repede populara ca medicament care promoveaza sanatatea.

Pudra de cacao se face prin zdrobirea boabelor de cacao si eliminarea grasimii sau a untului de cacao.

Astazi, cacao este cea mai renumita pentru rolul sau in productia de ciocolata. Cu toate acestea, cercetarile moderne au dezvaluit ca intr-adevar contin compusi importanti care va pot aduce beneficii sanatatii.

Polifenolii sunt antioxidanti naturali aflati in alimente precum fructe, legume, ceai, ciocolata si vin.

Au fost asociate cu numeroase beneficii pentru sanatate, inclusiv inflamatii reduse, flux de sange mai bun, scaderea tensiunii arteriale si imbunatatirea nivelului de colesterol si zahar din sange.

Cacao este una dintre cele mai bogate surse de polifenoli. Este deosebit de abundenta in flavanoli, care au efecte antioxidante si antiinflamatorii puternice.

Cu toate acestea, prelucrarea si incalzirea acesteia poate determina pierderea proprietatilor sale benefice. De asemenea, este adesea tratat cu alcalin pentru a reduce amaraciunea, ceea ce duce la o scadere cu 60% a continutului de flavanol.

Deci, in timp ce cacao este o mare sursa de polifenoli, nu toate produsele care contin cacao vor oferi aceleasi avantaje.

Cacao este bogata in polifenoli, care au beneficii semnificative pentru sanatate, inclusiv inflamatii reduse si niveluri de colesterol imbunatatite. Cu toate acestea, prelucrarea cacao in ciocolata sau alte produse poate scadea substantial continutul de polifenol.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura