Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Proteina din mazare 300 gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2564 lei Lei
Cod produs
1327
Out Of stock
Descriere
De obicei, este utilizata pentru a creste continutul de proteine de smoothie-uri si shake-uri si este excelenta pentru aproape orice dieta, deoarece este naturala, vegana si hipoalergenica.

Proteina de mazare este o proteina de inalta calitate si o mare sursa de fier. Poate ajuta cresterea muschilor, scaderea in greutate si sanatatea inimii.

Beneficii nutritive

Praful de proteine de mazare - sau izolat proteic de mazare - se face prin izolarea proteinei de mazarea galbena macinata, formand o pulbere bej.

Informatiile nutritionale pot varia in functie de marci, dar - de exemplu - doua linguri (20 de grame) de pulbere proteica de mazare organica contin:

Calorii: 80

Proteine: 15 grame

Carbohidrati: 0 grame

Fibra: 1 grame

Grasimi totale: 1,8 grame

Sodiu: 230 mg

Fier: 4 mg

Praful de proteine din mazare ofera o varietate de beneficii nutritive.

Sursa de proteine de inalta calitate

Proteina de mazare contine toti cei noua aminoacizi esentiali pe care organismul tau nu ii poate crea si trebuie sa obtina din alimente.

Puteti compensa acest lucru prin includerea altor alimente bogate in metionina, precum oua, peste, pasari de curte, vita, carne de porc sau orez brun in dieta dvs.

Este, de asemenea, o mare sursa de aminoacizi cu lant ramificat, in special arginina - care promoveaza fluxul sanguin sanatos si sanatatea inimii - si leucina, izoleucina si valina - care promoveaza cresterea muschilor.

In general, proteinele animale sunt mai usor digerate si absorbite decat proteinele pe baza de plante. Totusi, cercetarile demonstreaza ca proteina din mazare este una dintre proteinele bazate pe plante mai usor digerabile - chiar in spatele proteinei de soia si al nautului.

Bogata in fier

Praful de proteine din mazare este, de asemenea, bogat in fier.

Cele mai multe produse contin aproximativ 5-7,5 mg de fier pe portie - aproximativ 28-42% din aportul zilnic de referinta pentru femeile aflate in perioada premenopauza si 62-94% din aportul zilnic de referinta pentru barbati si femei aflate in postmenopauza.

Cu toate acestea, fierul gasit in alimentele vegetale este mai putin absorbabil decat cel gasit in produsele de origine animala.

Acest lucru poate fi imbunatatit consumand pulbere de proteine de mazare cu alimente bogate in vitamina C sau vitamine-C, cum ar fi citricele - care stimuleaza absorbtia fierului cu pana la 67%.

Avand in vedere ca aproximativ 10% dintre femei au un deficit de fier, inclusiv pulberea de proteine din mazare din dieta dvs. ar putea fi o modalitate excelenta de a stimula aportul dvs. de acest nutrient.

Functioneaza cu multe diete speciale

Praful de proteine din mazare este natural vegan, fara gluten, fara lactate si nu contine niciunul dintre cei opt top alergeni alimentari - alune, nuci de copac, oua, peste, crustacee, lapte de vaca, grau si soia, prin urmare, functioneaza cu aproape orice dieta.

Proteina de mazare se amesteca bine si cu apa si are o textura mai putin gresata sau creta decat alte pulberi proteice pe baza de plante, cum ar fi canepa.

In timp ce pulberea de proteine de mazare functioneaza pentru majoritatea oamenilor, oricine are alergie, sensibilitate sau intoleranta la mazare ar trebui sa o evite.

Beneficii pentru sanatate

Pulberea de proteine din mazare poate fi nu numai benefica din punct de vedere nutritional, ci si buna pentru sanatatea ta.

Iata cateva dintre principalele sale avantaje. Construieste masa musculara

Studiile arata ca pulberea de proteine de mazare poate ajuta la construirea muschiului atunci cand este asociata cu antrenamentul de rezistenta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura