Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Hrana sa-ti fie medicament

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Migdale coapte si sarate 100g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

821 lei Lei
Cod produs
NSP-660
Out Of stock
Descriere
Beneficiile pentru sanatate ale migdalelor sunt extinse si sunt frecvent utilizate ca o solutie sanatoasa pentru ameliorarea tulburarilor cardiace , diabetului , constipatiei , tulburarilor respiratorii, tusei, anemiei si impotentei. De asemenea, ele ajuta la par, la piele ( psoriazis ) si la ingrijirea dentara.

Ce Sunt Migdalele?  

Migdalele sunt semintele fructelor cultivate din migdal. Numele stiintific al acestor fructe uscate este Prunus dulcis si sunt originare din Orientul Mijlociu, India si Africa de Nord. Ele se gasesc acum in locuri precum Iran, Arabia Saudita, Liban, Turcia, Siria, Iordania si Israel. Gustul de migdale variaza de la dulce la amar si ambele sunt disponibile pe piete.

Migdalele dulci sunt comestibile, in timp ce cele amare sunt folosite pentru fabricarea uleiului, un ulei comun care este folosit pentru a adauga aroma la alimente . Ele sunt de obicei consumate crude, dar multi oameni le adauga si ca ingrediente in salate, dar si in alte feluri de mancare. Puteti manca migdalele direct, de preferinta pe stomacul gol, pentru a creste si accelera absorbtia nutrientilor lor. Le puteti inmuia in apa peste noapte, pentru a le manca in dimineata urmatoare.Migdalele zdrobite sunt, de asemenea, o garnitura minunata pentru un numar de feluri de mancare.

Migdalele sunt nuci nutritive si sunt o sursa bogata de itamina E , calciu , fosfor , fier si magneziu . De asemenea, contin zinc , seleniu , cupru si niacina . Comparativ cu toate celelalte nuci, ele sunt mai bogate in nutrienti si componente benefice.

Beneficiile Pentru Sanatate Ale Migdalelor  

Acestea sunt cunoscute pentru a avea o mare valoare medicala si sunt bune in gust. Acestea sunt principalele motive pentru care atat de multi oameni le adauga proactiv in dieta lor. Unele dintre beneficiile cercetate si verificate ale migdalelor sunt prezentate mai jos.

Creste Activitatea Creierului  Migdalele sunt o sursa bogata de substante nutritive care contribuie la dezvoltarea si sanatatea creierului uman. Acestea au fost conectate la un nivel intelectual mai inalt si de mult timp au fost considerate un element esential de hrana pentru copii in crestere. Aceste fructe uscate contin, de asemenea, doi nutrienti vitali ai creierului, riboflavina si L-carnitina, care s-au dovedit a creste activitatea creierului, ducand la noi cai neuronale si la scaderea aparitiei bolii Alzheimer. Studiile au aratat ca migdalele din dieta, precum si uleiul de migdale, sunt nutritive pentru sanatatea generala si functionarea sistemului nervos.

Multe mame ofera copiilor lor migdale in apa in fiecare dimineata. Doua sau trei seminte sunt suficiente si, de asemenea, puteti elimina stratul exterior daca provoaca reactii alergice, deoarece majoritatea substantelor nutritive nu sunt tinute in el.

Regleaza nivelul colesterolului  

Consumul regulat de migdale contribuie la cresterea lipoproteinelor cu densitate ridicata, adica nivelurile de colesterol HDL si reduc lipoproteinele cu densitate scazuta, adica nivelurile de colesterol LDL. Acest echilibru este vital pentru un nivel sanatos de colesterol, iar o reducere a colesterolului LDL este intotdeauna un lucru bun.

Imbunatatiti sanatatea oaselor  

Migdalele sunt o sursa fantastica de multe vitamine si minerale , iar fosforul este desigur numarat printre ele! Fosforul poate avea un mpact considerabil asupra rezistentei si durabilitatii oaselor si dintilor, prevenind in acelasi timp aparitia unor afectiuni legate de varsta, cum ar fi osteoporoza .

Prevenirea bolilor cardiace  

Grasimile monosaturate, proteinele si potasiul continute in migdale sunt esentiale pentru sanatatea inimii.

Vitamina E este un antioxidant eficient si, de asemenea, reduce riscul de boli de inima, in timp ce prezenta de magneziu in migdale poate ajuta la evitarea atacurilor de inima.

Acestea ajuta la reducerea prezentei si a impactului proteinelor C reactive (CRP), care determina inflamatia daunatoare arterei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura